#tradit Photos and Videos

614 Posts

Top Posts

HAPPY SUNDAY! Send a dm /call 08120205190 to pre-order #handartistry  #beadedjewelry  #Tradit  #bellanaijaweddings  #weddingdigestnaija  #weddinghub  #owanbenaija  #owambenai ...

📢 Jepini biznesit tuaj promovimin e duhur, ku përveç kartëvizitave ju tashmë mund të personalizoni dhe kasën e telefonit tuajin/punonjësve tuaj me logon e biznesit! 📥 ...

📢 @vlera_art  Personalizoni kasën e celularit me skuadrën tuaj të preferuar! 📥 Porosite tani në whatsapp 0682012210 për vetëm 990 lekë dhe transporti #FALAS  në të gjit...

📢 Personalizoni fëmijëve/nipërve/mbesave tuaja këtë glob me uji dhe foton e tyre brenda tij. Mos harroni fëmijët mbajnë mend çdo detaji që i dhurohet kur kanë qenë të v...

Ziana somaya#traditioneel #tradit #marokko # chamalia#jawhaar #taw9 #100 %#top # tetounia#

📣 Jepini pamje mahnitëse ambienteve të lokalit, zyrave apo shtëpisë tuaj me këtë letër murale të personalizuar! Zgjidh dizajnin dhe përmasat dhe na kontaktoni! Çmimi ë...

Dedikim për nënën, dhuratë e sapo realizuar! Vlerë - Cilësi - Profesionalizëm #vleraart  #dhurata  #vlerë  #përkushtim  #tradit  #profesionalizëm  #handmadegifts  #handmade  #a ...

Recent Posts

HAPPY SUNDAY! Send a dm /call 08120205190 to pre-order #handartistry  #beadedjewelry  #Tradit  #bellanaijaweddings  #weddingdigestnaija  #weddinghub  #owanbenaija  #owambenai ...

📢 Jepini biznesit tuaj promovimin e duhur, ku përveç kartëvizitave ju tashmë mund të personalizoni dhe kasën e telefonit tuajin/punonjësve tuaj me logon e biznesit! 📥 ...

📣 Personalizoni fëmijëve/nipërve/mbesave tuaja këtë kuti me uji foton e tyre brenda tij. Mos harroni fëmijët mbajnë mend çdo detaji që i dhurohet kur kanë qenë të vegjë...

📣 Personalizoni fëmijëve/nipërve/mbesave tuaja këtë kuti me uji foton e tyre brenda tij. Mos harroni fëmijët mbajnë mend çdo detaji që i dhurohet kur kanë qenë të vegjë...

📣 Jepini pamje mahnitëse ambienteve të lokalit, zyrave apo shtëpisë tuaj me këtë letër murale të personalizuar! Zgjidh dizajnin dhe përmasat dhe na kontaktoni! Çmimi ë...

📢 @vlera_art  Personalizoni kasën e celularit me skuadrën tuaj të preferuar! 📥 Porosite tani në whatsapp 0682012210 për vetëm 990 lekë dhe transporti #FALAS  në të gjit...

📢 Personalizoni kasën e celularit me futbollistin tuaj të preferuar! 📥 Porosite tani në whatsapp 0682012210 për vetëm 990 lekë dhe transporti #FALAS  në të gjithë Shqi...

@vlera_art  - 📢 Personalizoni fëmijëve/nipërve/mbesave tuaja këtë glob me uji dhe foton e tyre brenda tij. Mos harroni fëmijët mbajnë mend çdo detaji që i dhurohet kur k...

This reminds me of back then sketch, so cute😍👍 @art.nights  #daily  _sketch #wacom  #digitalillustration  #digitalsketch  #characterdesign  #drawingdoll  #artbrut  #artcontempo ...

📢 Personalizoni stemën e skuadrës tuaj të ❤ në kasën e telefonit! 📰 Na kontaktoni në whatsapp për modelet e kasave dhe dizajnet që dëshironi! 📥 Porosite tani në what...

📢 Personalizoni stemën e skuadrës tuaj të ❤ në kasën e telefonit! 📰 Na kontaktoni në whatsapp për modelet e kasave dhe dizajnet që dëshironi! 📥 Porosite tani në what...

📢 Flamuri kombëtar është krenaria jonë dhe dashurinë për të e shprehim në 1001 mënyra, një nga këto është ta personalizoni në kasën e telefonit tuaj! 📥 Porosite tani n...

📢 Flamuri kombëtar është krenaria jonë dhe dashurinë për të e shprehim në 1001 mënyra, një nga këto është ta personalizoni në kasën e telefonit tuaj! 📥 Porosite tani n...

📣 Jepini gjallëri dhomës së fëmijëve tuaj me këto kanavaca të personalizuara me personazhet vizatimore të preferuar për ta! 📥 Na kontaktoni në whatsapp 0682012210 për ç...

↪ Jepini formë dashurisë tuaj duke shënuar datën, vendin ose hartën e takimit tuaj të parë në 2 zemrat e personalizuara! Çuna kujdes, urojmë ta mbani mend 😂😂😂 📥 Poro...

📢 Të gjithë kemi një lojtar të preferuar për të cilin do bënim gjithçka për ta nxjerr në dukje. Kush është tifoz i kampionit @leomessi  tani mund të personalizoj këtë kas...

📢 Kush është tifoz i Milanit dhe Ineterit e di që sot është një ditë e vaçantë për ta. Sot luhet derby i Milanos, ndaj kemi menduar që t'ju sjellim kasa të dizenjuara me...

📢 Kush është tifoz i Milanit dhe Ineterit e di që sot është një ditë e vaçantë për ta. Sot luhet derby i Milanos, ndaj kemi menduar që t'ju sjellim kasa të dizenjuara me...

Nëse dikush do të dëshironte që skuadrën/lojtarin e tij të preferuar ta kishte gjithmonë në një mënyrë të personalizuar, atëherë këtë mundësi jua ofron @vlera_art  me këto...

📢 Të gjithë kemi një lojtar të preferuar për të cilin do bënim gjithçka për ta nxjerr në dukje. Kush është tifoz i kampionit @cristiano  tashmë mund ta ketë atë dhe në ka...

📢 Personalizoni fëmijëve/nipërve/mbesave tuaja këtë glob me uji dhe foton e tyre brenda tij. Mos harroni fëmijët mbajnë mend çdo detaji që i dhurohet kur kanë qenë të v...

📢 Jepini ngjyra dhomës tuaj! Përmasat dhe dizajnin e zgjidhni ju! 📥 Na kontaktoni në whatsapp 0682012210 për çdo ide, kërkesë dhe porosi! 📋🔝 💾 Mos harroni! Çdo gjë...

Dedikim për nënën, dhuratë e sapo realizuar! Vlerë - Cilësi - Profesionalizëm #vleraart  #dhurata  #vlerë  #përkushtim  #tradit  #profesionalizëm  #handmadegifts  #handmade  #a ...

📢 Është e vërtetë që natyra na jep një ndjehësi të papërshkrueshme, por kur @vlera_art  jua sjellë natyrën plot ngjyra në shtëpitë tuaja çfarë ndjesie mund të jetë? Letër...

📢 Bëhuni arkitekt i dhomës tuaj duke personalizuar kanavaca, panorama, ambazhurë, letra murale, etj., duke e bërë dhomën tuaj mahënitëse dhe të papërshkrueshme!! 📥 Na k...

Royal sounds better than swag right ?🌙 . . . . . Lets have a throwback repost sessions 😇 . Pc - @hoo._.glue  . #ethnic  #tradit  #tradition  #black  #contraste  #photoshoot  ...

Available for instant pick up /delivery Send a dm /call 08120205190 to pre-order #handartistry  #beadedjewelry  #Tradit  #bellanaijaweddings  #weddingdigestnaija  #weddinghu ...

📌✂🗃 Një nga punët tona të realizuara së fundmi tek "ROJAD LAW FIRM" veshje me Adeziv One Way (rrjetë). 🖼🎨 📣 Veshja me adeziv one way ofron pamje reklamuese nga pjesa...

📌✂🗃 Një nga punët tona të realizuara së fundmi tek #SilvaNails  veshje me Adeziv One Way (rrjetë). 🖼🎨 📣 Veshja me adeziv one way ofron pamje reklamuese nga pjesa e ja...

Here's some more #progress  on my map of #Reloris , I'm really happy with how it's coming along! (147/365) . . . #alexismakesart  #artistsofinstagram  #rpgmap  #dndmap  #art  #s ...

Cutting Edge Tailoring. 3 piece robe By yours truly. #royalty  #najibsuaramen  #najibsuara  #agbada  #tailoring  #wedding  #love  #Botswana  #Nigeria  #bellanaijaweddings  #bell ...

#trAdit !0nellement

COUCOU mes louloups Voilà j'ouvre mes commissions n'ayant pour le moment plus mon boulot du matin , je voudrais me faire un peu de sous histoire de payer diverses chose ...

九曲桥——元曲——西厢记 #yugarden  #lantern  #festival  #lively  #newyear  #crowd  #light  #acer  #character  #blessings  #prosperity  #longevity  #active  #activity  #night  #happy  #model  #celeb ...

Italian masterpiece. Pizza. Classic. Raw ham, fresh artichokes and buffalo mozzarella. Delicious :-) . . . #daezio  #pizza  #pizzeria  #classic  #prosciuttocrudo  #rawham  #moz ...

▪️SCOTLAND ▪️Facile de s'immerger dans la culture écossaise 😁 ! Tout juste arrivé à Edimburg, Mathieu rencontre the real SCOTTISH MAN : cornemuse et kilt, les indispens...

CORAL x GOLD findings To place an order send a DM or whatsapp 08120205190 #handartistry  #beadedjewelry  #Tradit  👌💯💯💯 #bellanaijaweddings  #weddingdigestnaija  #wedding ...

R O Y A L T Y #purplefusion  To place an order send a DM or whatsapp 08120205190 #handartistry  #beadedjewelry  #Tradit  👌💯💯💯 #bellanaijaweddings  #weddingdigestnaija  #w ...

#TRADiT  #S펜과볼펜을  하나로 #S  Pen Plus #노트펜  #Galaxynote #태블릿 #호환가능  #노트북Pen  네이버 스마트스토에서 만나보세요^^ http://smartstore.naver.com/tradit

Happy New Month guys...#FEBRUARY  To place an order send a DM or whatsapp 08120205190 #handartistry  #beadedjewelry  #Tradit  👌💯💯💯 #bellanaijaweddings  #weddingdigestnaij ...

Вот, решила выкладывать некоторые свои рисунки. Надеюсь, вы не будете против :3 #art  #tradit  #markers  #flowers  #yellow  #pink  #pen  #girl 

Happy Birthday @geryrdzart  ...!!! She is a great artist, follow her ❤ (Hope you have a nice day; With love, Camiiii) . . . . . #drawing  #artist  #tradit  ionaldrawing #draw ...

New Products - [KHVATEC] KRUNK 5PIN CABLE (Android) - [KHVATEC] KRUNK 5PIN CABLE (iOS) - [TRADIT] KRUNK AIR CLEANER - fromis 9 - Mini Album Vol.1 [To. Heart] (Blue Ver.) ...

New Products - [KHVATEC] KRUNK 5PIN CABLE (Android) - [KHVATEC] KRUNK 5PIN CABLE (iOS) - [TRADIT] KRUNK AIR CLEANER - fromis 9 - Mini Album Vol.1 [To. Heart] (Blue Ver.) ...

To place an order send a DM or whatsapp 08120205190 #handartistry  #beadedjewelry  #Tradit  👌💯💯💯 #bellanaijaweddings  #weddingdigestnaija  #weddinghub  #owanbenaija  #owamb ...

शतरंज के खिलाड़ी #chessplayers  #streetchessgame  #sokolkata  #igcalcutta  #ig_kolkata  #ig_calcutta  #calcuttacacophony  #tradit 

#repost  @blendi_klosi  Tartufi tashmë është pjesë tryezave tona ashtu sic ka qënë gjithmonë një bekim i tokës 🇦🇱 @tartufshop  do të përfaqësohet denjësisht nga chef @ren... 

Oggi mi è stato chiesto l amante e più facile trovarlo nell' ambito lavorativo?#amanti  #amantialavoro  #relazioneextraconiugale  #tradimento  #tradit 

Random. I tried to draw my dream 😂 #female  #woman  #hair  #tradit  #pencildrawing  #man  #winter  #season  #street  #city  #mask  #kuraiko1999 

Popular Hastags